The Summer Connects

Het online groepsprogramma voor vrouwen die deze zomer meer willen verbinden met zichzelf en van daaruit met hun partner en kind(eren)

 

THE SUMMER CONNECTS

Het online groepsprogramma voor vrouwen die deze zomer meer willen verbinden met zichzelf en van daaruit met hun partner en kind(eren)

  • Van het woord verbinden ga je aan, je verlangt naar meer hiervan bij jezelf, met je partner en je kinderen, maar vraagt je af hoe?
  • Je voelt je regelmatig alleen in het ouderschap of de struggles in je relatie.
  • Of je voelt ergens dat er meer in zit.
  • Je zou je wel wat meer gedragen willen voelen in het opvoeden, hebben van een relatie en zorgen voor jezelf.
  • Of je zou graag met Petra samen willen werken, want wat zij deelt raakt jou.

Herken je bovenstaande?

Dan is The Summer Connects voor jou. In dit onlineprogramma ga je 4 maanden aan de slag met jouw verlangens. Iedereen in de groep heeft haar eigen proces, maar als groep ondersteunen we elkaar. Hier vind je erkenning, inspiratie én blijf je gemotiveerd om echt aan de slag te gaan, met wat je misschien wel weet, maar het lukt toch net even niet.

Al langere tijd wil ik met een groep vrouwen aan de slag. In mijn werk heb ik vaker mogen zien hoe versterkend dit werkt, je gaat veel harder met waar jij aan wilt werken. De erkenning én het leren van elkaar is fantastisch.

Daarnaast is het een fijne laagdrempelige manier om kennis te maken met mijn werkwijze, ik geef je alles wat ik weet en kan geven. Ik doe actief mee in de groep.

Wie is Petra?

Hoi, ik ben Petra. In het dagelijks leven ben ik graag positief en op zoek naar Liefde & Geluk. Ervaringsdeskundige in het hebben én houden van een relatie & gezin. Daardoor weet ik dat dit (soms) hard werken is en pittig kan zijn, maar dat het juist zo belangrijk is om de mooie momenten te blijven zoeken, positieve verhalen te blijven maken en die te delen. Die verhalen maken je sterk om ook de minder leuke momenten te kunnen dragen. Balans is daarbij een sleutelwoord. Het hebben van een relatie en een gezin ervaar ik als een bewegend proces waarin het steeds weer schakelen, zoeken en bijsturen is. Maar als dit lukt, dan is het genieten geblazen!

Sinds 2004 ben ik werkzaam rondom gezinnen, eerst als pedagogisch medewerker bij een crisisopvang voor jonge kinderen en later een behandelgroep voor pubers. Daarna ben ik de ambulante gezinsbegeleiding in gegaan en ben ik kindertherapeut geweest bij Kinderen uit de Knel een programma voor ouders in een complexe scheiding. Daar voelde ik een groot verlangen om mijn kennis en ervaring te delen met veel meer ouders. Want ik leerde zoveel mooie dingen, die mij helpen in het moederschap en mijn relatie met mijn man. ‘Dit moeten meer mensen weten’. In 2018 startte ik mijn eigen praktijk voor relatie- en gezinscoaching. Waarin ik ouders begeleid in het ouderschap en menszijn. 

Heb je het gevoel dat Petra met haar posts tegen jou praat? Ga dan’

-Willeke-

‘Ik voel een rust die ik kwijt was, ik ben je zo dankbaar voor deze dag’

-Erica-

´Bijzonder om de opstelling te ervaren. Bijzonder om te zien wat het doet, het geeft veel inzicht´

-Anoniem-

Wat houdt het concreet in?

  • 1 juni t/m 30 september een groepsapp (whattsapp) met alle deelnemers
  • Ik zit daar ook en ik doe actief mee met mijn ervaringen, inspiratie en kennis. Ik reageer op wat er in de groep gebeurt. Dan ben ik op mijn best! 🙂
  • Van 26 juli t/m 21 augustus ben ik met vakantie en zorg ik voor mezelf, ik reageer dan even niet, de groep gaat wel gewoon door. 
  • Online zoomsessie met daarin elke keer een passend thema. Ik neem je mee in oefeningen, kennis en bewustwording. Denk aan> patronen doorbreken, voor jezelf zorgen, communicatie met je partner wat werkt wel en wat niet, grenzen geven aan jezelf en je gezin.
  • Altijd met een systeem therapeutische coach visie vanuit Petra, want ik kan niet anders! En wil niet anders, want ik weet hoeveel waarde hier in zit. Systemisch houdt in het kort gezegd in ‘rekening houdend met jouw context’.

Wil jij deze zomer nu echt eens aan de slag met wat je al langer verlangt? En van ‘het eigenlijk wel weten’ naar nu ook echt doen? Werken aan jezelf en in verbinding komen of blijven met je gezin?

 

Meldt je dan aan via onderstaande knop, we starten 1 juni.

Data zoomsessie’s:

Donderdag 1 juni om 20.00 uur
Donderdag 15 juni om 10.00 uur
Maandag 3 juli om 20.00 uur 
Maandag 24 juli om 20.00 uur
Donderdag 31 augustus om 10.00 uur
Maandag 18 september 20.00 uur

Kan je er een keertje niet bij zijn? Je krijgt een replay.

‘Ik heb me echt gezien gevoeld vandaag.’

-Elze-

‘Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten, maar blij dat ik geweest ben. De opstelling heeft mij echt inzicht gegeven.’

-Anoniem-

Wil jij deze zomer nu echt eens aan de slag met wat je al langer verlangt? En van ‘het eigenlijk wel weten’ naar nu ook echt doen? Werken aan jezelf en in verbinding komen of blijven met je gezin?

Meld je dan aan via onderstaande knop, we starten 1 juni.

Heb je nog vragen?
Klik op onderstaande knop of vul het contactformulier hieronder in.

Contact

06 29407058

info@petraveldhuis.nl

Systeemtherapeutisch coach Petra Veldhuis
Adres: Willem de Zwijgerlaan 1a Waddinxveen
KvK-nummer: 72165324
Btw-nummer: 1741.89.047.B.01

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Privacyverklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten