‘Ont-moeten’

13 november live dag

 

Live dag ‘Ont-moeten’ 

  • Moet jij veel van jezelf?

  • Lukt het je niet om rust te vinden of eens stil te zitten?

  • Valt het je zwaar om alle ballen van het moederschap en al je rollen daaromheen hoog te houden?

  • Sta je veel aan, maar verlang je ook naar rust en weet je niet waar je dit kunt vinden?

Dan is 13 november echt een dag voor jou.

Op deze ontspannen dag speciaal voor vrouwen die hard werken, zorgzaam zijn en altijd klaar staan voor de ander draait het nu om jou. Ik neem je mee in rust en stilte. 

Want:

‘In de stilte vind je alle antwoorden’

Doormiddel van opdrachten, stilstaan, opstellingen en visualisatie ontdek je jouw verlangen en hoe je thuis ook rust kunt vinden en pakken. Je gaat opgeladen naar huis, met handvatten om thuis in te zetten.

 

‘Ontdoe jezelf van alles wat moet.
Dan ontmoet je je zelf.’

Wie is Petra?

Hoi, ik ben Petra. In het dagelijks leven ben ik graag positief en op zoek naar Liefde & Geluk. Ervaringsdeskundige in het hebben én houden van een relatie & gezin. Daardoor weet ik dat dit (soms) hard werken is en pittig kan zijn, maar dat het juist zo belangrijk is om de mooie momenten te blijven zoeken, positieve verhalen te blijven maken en die te delen. Die verhalen maken je sterk om ook de minder leuke momenten te kunnen dragen. Balans is daarbij een sleutelwoord. Het hebben van een relatie en een gezin ervaar ik als een bewegend proces waarin het steeds weer schakelen, zoeken en bijsturen is. Maar als dit lukt, dan is het genieten geblazen!

Sinds 2004 ben ik werkzaam rondom gezinnen, eerst als pedagogisch medewerker bij een crisisopvang voor jonge kinderen en later een behandelgroep voor pubers. Daarna ben ik de ambulante gezinsbegeleiding in gegaan en ben ik kindertherapeut geweest bij Kinderen uit de Knel een programma voor ouders in een complexe scheiding. Daar voelde ik een groot verlangen om mijn kennis en ervaring te delen met veel meer ouders. Want ik leerde zoveel mooie dingen, die mij helpen in het moederschap en mijn relatie met mijn man. ‘Dit moeten meer mensen weten’. In 2018 startte ik mijn eigen praktijk voor relatie- en gezinscoaching. Waarin ik ouders begeleid in het ouderschap en menszijn. 

Op het moment dat ik mij inschreef voelde ik mij heel bedroefd en overprikkeld in het moederschap. Ik verlangde vooral naar rust en helderheid maar toch ook iemand die de vinger op de zere plek kon leggen. Alles waar ik afgelopen maanden doorheen ging viel samen in het retreat alsof het vertrouwen, de rust en tijd voor mezelf pakken de sleutel was tot ontwikkeling en meer eigenwaarde.

Alle puzzelstukjes kwam samen en werden mooi in elkaar gelegd door te mij kwetsbaar op te stellen. Ik zou elke ouder aanraden om eens tijd vrij te maken voor jezelf en je mee te laten nemen op retreat met Petra. Puur om in verbinding met jezelf te komen, jezelf verder te ontwikkelen en te ervaren dat wanneer je deelt je ook jezelf heelt.

-Dyonne (deelneemster vorige livedag)

Dit krijg je:

  • Een geheel verzorgde dag van 10.30 uur tot 16.00 uur.
  • Locatie: Aangenaam bij Mirre (Wezep, Veluwe) midden in de natuur.
  • Heerlijke lunch en drankjes zijn inbegrepen.
  • Een onvergetelijke reis naar de verlangens van je hart en hoe je die in kunt zetten. Vanuit opstellingen, visualisatie en samen delen. Ik deel jou met liefde mijn kennis en eigen ervaringen.

Meld je nu aan via onderstaande knop.

Ik ontmoet jou graag.

‘Ik heb me echt gezien gevoeld vandaag.’

-Elze-

‘Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten, maar blij dat ik geweest ben. De opstelling heeft mij echt inzicht gegeven.’

-Anoniem-

Tijdens de livedag mag jij tot rust komen
Ontdekken wie jij nu eigenlijk echt bent. En daarvoor gaan staan.

Met oefeningen, vragen, opdrachten en opstellingen werk, ga je niet alleen nadenken over wie jij bent. Nog mooier, je gaat het voelen! En als je het voelt, wil je niet meer anders omdat je hebt gevoeld dat het in je zit. Dat jij dit bent!

Gun jij dit jezelf?

Pak je lef en moed bij elkaar en gun jezelf dit cadeau en ook de mensen om je heen. Want zij gaan jou zien zoals je bedoeld bent als je meer en meer tot jezelf komt

Veel gestelde vragen:

Ik weet niet zeker of dit iets voor mij is.

Dat weet ik ook niet. Ik weet wel dat als jij in je hart voelt dat je ja wilt zeggen, dat je de stap kunt zetten. Ook als je hoofd allerlei bezwaren opgooit. Luister maar naar je hart.

Ik vind het spannend om in groepen open en kwetsbaar te zijn; is het iets voor mij?

Spannend hoeft niet te betekenen dat je het niet doet. Je mag het spannend vinden, dat is helemaal oké. Ik heb lang genoeg ervaring als coach en therapeut om de hele groep in de gaten te houden. Voor mij is het belangrijk dat jij je veilig voelt en als ik zie dat het spannend is, dan weet ik daarop in te haken met wat passend voor je is.

Ik ben het niet gewend om geld uit te geven aan mezelf voor dit soort dingen en ben geneigd te zeggen dat ik niet mee doe.

Ik heb hier een fijne theorie over. Het gaat je geld schelen op lange termijn. Veel mensen geven geld uit aan kleding, eten, snoep/chips, boeken etc., omdat ze onrust ervaren. Die spullen bevredigen voor even een onbestemd gevoel. Omdat het voor even is blijf je kopen. Reken eens uit hoeveel geld jij hier al aan kwijt bent? Deze investering brengt je dichter bij je hart, dat geeft rust. Waardoor je die spullen en dat eten niet meer nodig hebt. Want de bevestiging zit in jou. Mooi zoals je bent!

06 29407058

info@petraveldhuis.nl

Systeemtherapeutisch coach Petra Veldhuis
Adres: Willem de Zwijgerlaan 1a Waddinxveen
KvK-nummer: 72165324
Btw-nummer: 1741.89.047.B.01

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Privacyverklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten